Po Islandu o berlích

Cestovatelské i jiné otázky a odpovědi, tipy, rady, informace... cokoliv o Islandu.
misasua

Po Islandu o berlích

Příspěvek od misasua » úte 25. črc 2017 16:27:09

Dobrý den,
za necelé 2 týdny bych měla odletět na Island, ale mám nohu v sádře a chodím o berlích.
Ráda bych se teda zeptala, jestli je reálné dostat se autem až k vodopádům, ledovcům a obecně k těm nejoblíbenějším místům tam. Nebo jestli je nutné vždy kus jít. Ať hledám na internetu jakkoli, všude jsou psané túry a treky, což je pro mě naprosto nemyslitelné. Přemýšlela jsem taky o podniknutí túry na koni (třeba v Duhových horách), ale nevím jestli je nutné si koně nějak rezervovat dopředu, nebo jsou tam, nebo taková možnost vůbec není možná.
Prosím kohokoliv, kdo by měl s něčím takovým zkušenost, nebo alespoň měl nějaké rady, jak to tam vypadá a jaké mám možnosti, ozvěte se.
Děkuji za každou radu a připomínku,
Míša

Veru

Re: Po Islandu o berlích

Příspěvek od Veru » čtv 27. črc 2017 8:29:32

V jakém termínu budete pobývat na Islandu a jaký trek máte v plánu? Odlétáme s přítelem již tuto neděli a budeme na Islandu do 12.8.. Máme rezervovanou zatím jízdenku autobusem a ještě řešíme další přesuny. V kolika lidech plánujete přesun autem? Neměli byste zájem o spolujízdu z určitého místa a rozdělit si náklady na cestu?

misasua

Re: Po Islandu o berlích

Příspěvek od misasua » sob 28. říj 2017 23:38:21

Odlétáme až příští sobotu, ale i kdybychom se shodli, tak jsme 4 v jednom autě a ve druhým autě novomanželé, kteří asi spolucestující chtít nebudou. Ale až tam budete, tak se můžete zkusit ozvat na e-mail myska.sua@gmail.com a třeba bychom mohli něco vymyslet.

Naposledy oživil Anonymous v sob 28. říj 2017 23:38:21

Odpovědět